За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

THE OMEGA “RIO 2016” COLLECTION

25.03.2016

 Швейцарската марка се разграничава от конкуренцията с качествените си и иновативни продукти още от далечната 1848г. и заслужено печели репутацията си на един от най-известните спонсори на спортни събития.

Докато най-добрите атлети в света се подготвят за предстоящите Олимпиййски игри в Рио Де Жанейро, OMEGA за пореден път вдига летвата с продукт, носещ със себе си вълнение и очакване от състезанията.

 THE SEAMASTER BULLHEAD "RIO 2016"

Тhe Bullhead "Rio 2016" се отличава с уникален стил и дизайн, можем да го разпознаем по синята кожена каишка с многоцветен шев в жълто, зелено, червено и черно, който представя известните Олимпийски кръгове.

Този модел, от който ще бъдат произведени само 316 бройки, вкючва бял циферблат и синя 60-мин скала върху вътрешния въртящ се бейзел. Върху задния капак ще открием логото на Олимпийските игри.

THE SPEEDMASTER MARK II "RIO 2016"

Новият Speedmaster Mark II тази година ще отброява минутите до старта. Вдъхновен от оригиналният OMEGA Speedmaster Mark II създаден през 1969 г., новият модел е създаден с мисълта за предстоящите Олимпийски игри и пресъздава триумфалното чувство, което атлетите изпитват на подиума.

Медалите, за които мечтае всеки олимпийски състезател, са представени под формата на бронзово, 18-каратово златно и сребърно кръгче. Поставени в матов черен цифербат, цялостния ефект е невероятен и придава индивидуалност на часовника. На обратната страна, подобно на Bullhead "Rio 2016" има гравирано лого Rio 2016 Game с указан индивидуален номер. Новото поколение водоустойчиви часовници е снабдено с недраскаемо стъкло от сапфиркристал, поставено в корпус от неръждаема стомана.

За всеки любител на ръчния часовник тези модели са едно истинско удоволстие.

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab