За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

OMEGA Seamaster Aqua Terra Ladies

4.05.2016

OMEGA отново надмина себе си с новия OMEGA Seamaster Aqua Terra   Ladies - един наистина класически и същевременно модерен часовник с ненадмината функционалност. Прецизността на движенията на механизма води до създаването на един уникално точен часовник, а като добавим и факта, че е с водоустойчивост до 150 метра, този модел се доказва като един от най-добрите на пазара.

Часовникът е устойчив на силни електромагнитни полета, дори и над 15 000 гауса. Качеството и надеждността на механизма са толкова високи, че всеки модел с Master Co-Axial calibre се предлага с 4-годишна гаранция.

От злато до неръждаема стомана

Моделите от 38.5 мм и 34 мм са изработени от 18к  розово злато, 18к жълто злато или неръждаема стомана, като някои от тях могат да бъдат намерени в би-колор комбинации от неръждаема стомана и 18к розово или жълто злато. Бейзелът е полиран или изцяло покрит с диаманти върху верижка, бяла/сива кожена каишка, с подсилен седефен ефект.

OMEGA И GOODPLANET FOUNDATION

Заедно със създаването на беупречни часовници, OMEGA отделя време и за нашата планета. През 2011 г марката обяви партньорството си с GoodPlanet Foundation, организация известна със своята репутация на непоколебима отдаденост при насърчаването на устойчивото развитие

TERRA - The Movie

Във връзка с благотворителната си дейност OMEGA обедини сили с известния режисьор Ян Артъс – Бертранд, с когото създадоха едно истинско визуално удоволствие. 90-минутният филм на  Бертранд  и Майкъл Питиот е почит към човешката раса, който изследва богатото разнообразие на живота на Земята, давайки ни надежда, че все още можем да променим бъдещето си.

Филмът TERRA проследява историята на човечеството и нашето съществуване на планетата. Той поглежда назад към уникалното пътешествие, което   се заражда и еволюира през многото фази на Земята.

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab