За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Giulian World - Giulian

8.04.2024
ШЕДЬОВРИ ОТ КОЖА: MONTBLANC И МАГИЯТА НА ЖИВОПИСНИТЕ НЮАНСИ

Немският производител на луксозни стоки Montblanc отдавна предизвиква норми, като същевременно поддържа ниво на престиж и качество. Днес, брандът представя нова перспектива със своите удивителни, цветни модели на кожени изделия. Всички артикули са изработени с подобрен дизайн, подходящ за носене на път към бизнес срещи, по време на пътуване или при лежерни активности в свободното време на един модерен професионалист.

18.03.2024
Breitling: 140 Години Първи
Breitling, един от водещите производители на висококачествени часовници, отбелязва своя 140-годишен юбилей със забележително събитие в центъра на София. На 6-ти март, бутик Giulian, разположен на улица Съборна 9, се превърна в център на вниманието, като заблестя в жълто и синьо - символите на марката Breitling.
7.03.2024
ОТ ФЕН ДО ФАВОРИТ: ПЪТЯТ КЪМ ТИТЛАТА GRAND AMBASSADOR НА OMEGA

Всички имаме любима марка, която обожаваме заради продуктите, които предлага, но и заради идеята, която продава.

Не е трудно да вярваме, че Omega e точно такава марка за много хора. Брандът събира в себе си история, качество и идеали.

На колко от нас, обаче, се случва точно тази бленувана марка да ни признае като най-добрите в нещото, което правим?

Giulian с гордост съобщава, че един от служителите на фирмата получи точно такова признание от Omega.

17.01.2024
G-SHOCK – 40 ГОДИНИ ИЗДРЪЖЛИВОСТ

G-SHOCK – удароустойчива революция в часовникарската индустрия.

5.01.2024
GIULIAN ПРЕДСТАВИ ЗИМНАТА ПРИКАЗКА НА OMEGA В СОФИЯ
В навечерието на най-топлия и изпълнен с магия празник, Коледа, Giulian представи изключителна селекция часовници Omega. Колекции, в които всеки часовник разказва уникална история. Събитието сля вечната елегантност на марката с очарованието на сезона и добави нотка изисканост към вечерта.
13.11.2023
PLANET OMEGA: ПЪТЕШЕСТВИЕ ИЗ НЕВЕРОЯТНИЯ СВЯТ НА OMEGA
От 9ти до 19ти ноември, легендарната фабрика ‚Челси‘ в Ню Йорк се превръща в дом на невероятния свят на OMEGA. Специална изложба предоставя възможността всеки посетител да отиде на пътешествие из историята на швейцарския бранд.
© Developed by CommerceLab